В САЩ: Само идиот може да каже, че Вадуц са "водопроводчици", по-силни са от половин Първа лига


В САЩ: Само идиот може да каже, че Вадуц са "водопроводчици", по-силни са от половин Първа лига
Снимка: Официален сайт на Левски

5143 0

Присмехът срещу Левски след първия мач в Лига Европа с Вадуц - загубата с 0:1, подразниха силно футболни познавачи чак в Америка. Членът на Изпълкома Венцеслав Стефанов се подигра на "сините", че били загубили от "трима-четирима сервитьори и водопроводчици", което превърна самия него в обект на подигравки, макар и непряко. Позицията му бе определена като "невежество и идиотизъм" от сайта за залози, базиран в Аризона - betrush.com.

Сайтът сериозно разкритикува и самия Левски, посочвайки, че "сините" не са спечелили нищо от "милион години", но изрази мнение, че Вадуц е по-добър отбор от половината тимове в Първа лига и няма нищо чудно в това, че са победили българския отбор.

"Въпреки своя статут на "голям" клуб и по-голямото си качество на хартия, "сините" не са спечелили или направили нищо от милион години, като не успяват отново и отново, показвайки, че нещо просто не работи в клуба и Делио Роси е поредният, който не може да направи нищо с отбора. Освен това неуспехите на Левски в Европа са една от основните теми в българския футболен фолклор. Много "футболни" хора взеха загубата от Вадуц като сензация, говорейки "как е възможно да загубиш от някакви аматьори от Лихтенщайн, водопроводчици и сервитьори" - друга глава на невежеството и идиотизма. Левски не го очаква нищо добро, ако Вадуц продължи да бъде третиран по този начин", пише betrush.com в прогнозата си за реванша (Материалът е пуснат на 17.07., преди реванша, бел. ред.).

В прогнозата се отбелязва, че Левски не е направил забележими трансфери това лято, като си струва да се спомене само халфът Давиде Мариани. В същото време "сините" са напуснати от важни играчи като Прохазка, Вутов и Панайотов.

"Левски е под огромен натиск и търси победа, което изобщо не е лесно. За мен Вадуц са по-добри от половината отбори в българската Първа лига и могат да донесат проблеми тук", завършва материалът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички