В Левски не са получавали никакви оферти за Стоянович


В Левски не са получавали никакви оферти за Стоянович
Снимка: БГНЕС

968 0

От Левски не са получавали никакви оферти или запитвания за своя треньор Славиша Стоянович. През целия ден днес се появиха различни информации, най-вече от Латвия, че е считан за сигурен  треньор на националния им отбор.

Според тях Стоянович се очаква да разтрогне със "сините", но на "Герена" няма обаждания от местната федерация, съобщи "Дарик". Словенският специалист е обвързан със "сините" до 30 юни 2020 г., така че ако някой иска да го ангажира, трябва да преговаря и с родния гранд за условията, по които това може да се случи.

Освен това, специалистът е получил всичките си заплати до момента и не може да разтрогне по вина на клуба. От клуба уточниха, че има план, по който Славиша Стоянович работи с Левски и засега всичко по него се спазва. Специалистът по програма трябва да дойде за първата тренировка на отбора за 2019 г., която е на 8 януари.

Дори се появи информация, отново в чужди издания, че ако иска Славиша да напусне Левски, то трябва сам да си плати неустойката - ето и повече подробности по темата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички