В Казахстан: Сейдахмет се чуди в кой от лагерите в Левски да влезе

Нападателят на Левски Еркебулан Сейдахмет е в деликатно положение. Той се чуди към кой лагер в клуба да се присъедини - този на чужденците или този на "Съвета на старейшините", в който влизат най-близките му приятели Живко Миланов и Иван Горанов. Това пише казахстанското издание Prosports.kz.

Медията пише, че младият футболист, който все още се възстановява от контузия, трябвало да обмисли и да реши чия страна да заеме. Посочва се, че въпросният "Съвет" е изграден от вече бившия наставник на тима Георги Дерменджиев, който е правил такова сформирование и в другите клубове, в които е работил.

В Казахстан: Херо няма да отиде в Левски заради Хубчев

Според слуховете след края на сезона Левски ще бъде оглавен от тандема Петър Хубчев-Димитър Димитров-Херо. Първият ще бъде треньор, а вторият - с...

"Да се надяваме, че новият треньор ще спре враждата, преди Еркебулан да се върне от лазарета и това няма да попречи на адаптацията му в отбора. Останалото ще зависи от самия казахстанец и неговото здраве", пише Prosports.kz. Според Sports.kz. друг играч на "сините" е най-близък на 19-годишния Сейдахмет. Вижте кой в този материал.

Още по темата

Please select answer!