Уволнен от ЦСКА решава дали Буш ще играе на "Герена"


Уволнен от ЦСКА решава дали Буш ще играе на "Герена"

2293 0

Левски продължава да проявява интерес към бившия нападател на ЦСКА Серджиу Буш. Дали обаче румънецът ще акостира на "Герена", това ще реши бивш треньор на "червените", пише "Тема Спорт".

Става дума за Едуард Йорданеску, който е гласен за треньор на Астра от следващата кампания, защото настоящият наставник Мариус Шумудика, който направи тима шампион през миналия сезон, ще напусне.

На Астра предстои финал за Купата на Румъния на 27 май и след него се очаква назначението на Йорданеску да бъде официализирано. Така че и миналият през "Армията" Еди ще има думата по трансфера.

Надежда за "сините", че могат да си осигурят услугите на Буш идва от факта, че следващото първенство ще е преходно за клуба от Гюргево - бюджетът ще бъде свит и ще се залага на доста млади състезатели.

24-годишният Буш има 9 шампионатни мача за Астра през пролетта, в които е отбелязал 2 гола. Той направи име у нас с екипа на ЦСКА - игра за "армейците" през есента на 2014 година. Тогава вкара 10 гола в 19 шампионатни срещи - два от тях бяха в мрежата на Левски.

Със силната си игра той си осигури трансфер в английския Шефилд Уензди, но не успя да се утвърди в този тим. Буш бе пращан под наем във втородивизионния Салернитана, преди през зимата да се завърне в Астра и да подпише за 1.5 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички