Търсенето продължава: Хубчев набелязва цели за Левски в Германия

След като Петър Хубчев коментира лаконично слуховете за Левски, информациите за неговото участие в търсенето на нови футболисти за "сините" продължават. Поредната новина идва от вестник "Труд", като в материала се твърди, че считаният за вече бивш национален селекционер се ориентира към Германия в опита си да намери футболисти, които да вдигнат класата на отбора.

Част от състезателната кариера на бившия защитник премина в Германия и той използва връзките си във футбола, за да намери добри флангови футболисти, които да усилят конкуренцията в Левски. След напускането на Жерсон Кабрал, единствено Паулиньо остана като класически флангови нападател, освен младоците като Станислав Иванов.

Гонзо: Левски, ЦСКА и Лудогорец се надпреварват кой е по-слаб, Левски е затънал в блато

Легендарният футболист на Левски Георги Иванов - Гонзо се изказа скептично по отношение на нивото на българския футбол. Според Гонзо трите топ от...

Бившият настав­ник на Берое следи ляв халф от втора Бундеслига. Понастоящем столичният гранд раз­полага с Паулиньо на този пост, а на дясното крило най-често се подвизава Станислав Иванов. Опция за този пост е също Еркебулан Сейдахмет, но казахстанският национал е под наем на стадион „Георги Аспарухов" до края на кален­дарната година, а до момента не получи много шансове за изява, въпреки че показа умения. Каква селекция да очакваме в Левски вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!