Турски отбор разочарова Левски и Лудогорец за Попето?


Турски отбор разочарова Левски и Лудогорец за Попето?
Снимка: БГНЕС

3309 0

Доскорошният капитан на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов може да премине в Турция, въпреки че е свързван със завръщане у нас, по-конкретно в грандовете Левски или Лудогорец, пишат медиите в южната ни съседка.

Два турски отбора са с интерес към него - единият е Анталияспор, а на другия името остава в тайна. Анталияспор е в зоната на изпадащите в Суперлигата, като ще направи опит да осъществи ударна селекция, с която да избегне злата участ. Треньорът Тамер Тума вече привлече играч от руското първенство в лицето на нациоанала Фьодор Кудряшов. В турския тим е и бившият играч на Черноморец Бургас - Аатиф Шаешу.

Попето вече е бил в Турция - точно преди дългогодишния си престой в Русия. През 2010 до 2012 година носи екипа на Газиантеп, откъдето пое последователно към Кубан, Спартак Москва и сегашният му Ростов.

Българинът има година и половина от действащия си договор, но клубът му изпитва финансови проблеми и е съвсем възможно да продаде някои ключови играчи. Припомняме, че в края на миналата година дори се появи информация, според която футболистите не са получавали заплати от три месеца.

Междувременно, преди дни националният селекционер на България Георги Дерменджиев призна, че е водил и предстои да води още разговори с Ивелин Попов относно неговото завръщане в националния отбор. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички