Треньорът на Левски за скандала на "Тича": Не знам досега да са осъдили някой за това


Треньорът на Левски за скандала на "Тича": Не знам досега да са осъдили някой за това
Снимка: Оф. сайт на Левски

8787 0

Временният треньор на Левски Георги Тодоров коментира скандала с изгонените играчи в Черно море. Както е известно, заради подозрение, че са играли симулативно срещу ЦСКА петима футболисти на "моряците" бяха освободени от клуба преди мача от последния кръг на Първа лига срещу Лудогорец. Става дума за Георги Илиев, Петър Витанов, Пламен Димов, Георги Китанов и Виктор Генев.

Днес стана ясно, че клубът се е разделил с още четирима играчи - Радослав Василев, Юго Кононго, Мехди Фенуш и Жоаким Балми. Липсват подробности за причините за раздялата с тях.

"Не мога да коментирам това нещо с играчите на Черно море. Знам, че през годините имаше много такива скандали, но приключваха. Не знам някой да е осъден, да има промяна на резултати. Само за Верея знаем. Изненадващо е и за мен, защото в България след всеки резултат се говори, че мачът е даден или е купен. Когато излезе становище на Прокуратурата, тогава можем да говорим", заяви Тодоров на пресконференцията си преди баража срещу Етър за участие в Лига Европа. Според медийни твърдения, в Черно море е имало два теста с полиграф. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички