Трагичното водене на Словения спечелило смъртни заплахи на Славиша Стоянович


Трагичното водене на Словения спечелило смъртни заплахи на Славиша Стоянович
Снимка: Оф. сайт на Левски

4433 0

Тежък период в кариерата си е имал новият треньор на Левски Славиша Стоянович докато е водил Словения. В 9 мача като национален селекционер той е записал едва 2 победи и 5 загуби, което е довело до голяма агресия срещу него от страна на феновете, и не само. В интервю за siol.net специалистът признава, че е получавал заплахи от фенове, които не са подминали и семейството му.

Стоянович е водил Словения в периода от 24 октомври 2011 до 9 декември 2012 г.

"Не можах да оправдая очакванията. Бях безпомощен, но се сблъсках с унижения. Не само аз, но и семейството ми. В пощенската ми кутия не липсваха анонимни заплахи. Провалих се, но това не е черна точка в живота ми", разкрива треньорът.

Стоянович разкрива, че по това време е атакуван и във форуми от "платени драскачи". "Обиждаха ме и на национална основа. Чувствах се изгубен, не знаех как да реагирам правилно", казва още специалистът.

Немалко критики треньорът на "сините" отнася и заради страстта си към китарата. Той признава, че свири от 14-годишен.

"В чужбина това е плюс, но при нас е минус. Много известни треньори и футболисти свирят на китара или на друг инструмент. Към мен се отнасяха като към национален враг. Аз свиря на китара веднъж на 3 години в продължение на 10 минути с една музикална група. Не ходя на турнета, не правя записи. Свиря си у дома и толкова ми харесва музиката, че бих искал, когато приключа с футбола, да си направя у дома малко музикално студио", изповяда се Славиша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички