Топузаков отговори дали Тасевски ще се завърне в "Левски"


Топузаков отговори дали Тасевски ще се завърне в "Левски"
Снимка: БГНЕС

1157 0

Старши треньорът на "Левски" Елин Топузаков заяви, че вече се работи по селекцията на тима като иска на 4-5 поста подсилване. Освен това Топчо коментира и спекулациите за евентуално завръщане на Дарко Тасевски като обяви, че името му не е обсъждано.

"Името на Дарко не е стигало до мен и не е коментирано. Познавам го отлично и много го уважавам“, сподели Топузаков на брифинга преди гостуването на "сините" на Монтана в Ловеч.

Работи се по селекцията. Всеки ден има разговори с Чиликов Станислав Ангелов. Обсъждат се имена. Детайли не мога да разкрия. Нещата са в ранна фаза. Когато има нещо официално, ще ви кажем. Работим и по изтичащите договори. Това е част от селекцията. Тези хора, с изтичащи договори ще водим разговори с тях. Искам подсилване на 4-5 позиции. Да има конкуренции, да има възможност за ротации“, сподели Топчо.

Относно утрешната среща на "Левски" наставникът заяви, че е наясно със стартовия състав.

"Жоро Костадинов е с травма и възстановяването му ще отнеме повече време. Прохазка е наказан. Останалите са в строя, но са на различно кондиционно ниво. Ще видим доколко ще помогнат. За нас най-важно е да победим. Не трябва да мислим за възможни пречки и спънки, защото трите точки са важни за нас".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички