Топчо ще "дерайлира" Локо (ГО) с 3 промени в състава


Топчо ще "дерайлира" Локо (ГО) с 3 промени в състава
Снимка: Официален сайт на "Левски"

1213 0

Треньорът на Левски Елин Топузаков ще направи поне три промени по състава за домакинството на Локомотив (Горна Оряховица), пише "Тема Спорт".

Мачът срещу "железничарите" е в събота, 25 февруари, от 17:30 часа на "Герена" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Наставникът бе бесен от представянето на почти всички футболисти при поражението с 0:1 от Пирин в Благоевград. "Сините" се представиха толкова слабо, че завършиха двубоя без точен удар във вратата на домакините. Изстрелите пък бяха едва три.

Едната от рокадите ще бъде в отбрана. На „Герена" се надяват до събота напълно възстановен за игра да бъде Димитър Пиргов. Той получи контузия в областта на адукторите преди двубоя с Пирин. Ако Пиргов бъде готов, то той ще заеме мястото на Симон Сандберг.

С травма е и друг бранител - Александър Александров. При положение че и той е на разположение на Топузаков, то на пейката ще трябва да седне Веселин Минев или той да бъде сложен на поста ляв халф-бек.

Със сигурност ще има промяна и в халфовата линия, най-малкото защото Георги Костадинов е наказан. Очаква се вместо него да играе Джереми де Ноойер или Божидар Краев. Първият пропусна мача с Пирин заради санкция, а вторият се появи на терена като резерва.

Очаква се като титуляр срещу Локомотив Горна Оряховица да започне и нападателят Амаду Сукуна.

Левски вече изостава с 10 точки от Лудогорец. Затова и цел номер едно пред "сините" остава запазването на второто място. Столичани имат аванс от 5 точки пред ЦСКА, а двата тима се срещат на 4 март, събота, от 14:30 часа на Националния стадион. Преди това Левски има домакинство на Локо ГО и гостуване на Дунав Русе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички