Тодор Батков категоричен: "Левски" има шанс да стане шампион


Тодор Батков категоричен: "Левски" има шанс да стане шампион
Снимка: БГНЕС

1110 0

Вече бившият собственик на "Левски" днес уважи поклонението в памет на легендарния "син" управник Стоян Хранов, като след това говори пред медиите - нещо, което не бе правил отдавна.

Той сподели, че е доволен от играта, която напоследък показват "сините". Те са непобедени в последните повече от 2 месеца, като последното има поражение дойде през август месец.

"Харесвам този Левски. Има дух, има непримиримост. Мисля, че самите играчи искат да станат шампиони този път и заплатите са на втори план, които между другото взимат на време", каза бившият президент. Той, всъщност, все още се води президент, но в края на ноември ще се проведе Общото събрание, в което ще "сдаде" и официално властта. 

"На 23-и ноември е събранието надявам се, всичко да е наред. Поддържаме много добра комбинация с новите акционери, виждаме се, но те си движат нещата и си взимат решенията - Баждеков, Гонзо, Стойчо. Дали ми липсва Левски? Не искам да коментирам този въпрос, но всъщност не съм се отделичил, а и все още съм формално президент, въпреки че подадох оставах през юни и се надявам на 23-и да бъда освободен официално".

Тодор Батков даде мнението си и за първенството и дали "Левски" има сили да се пребори за титлата. Той смятам, че Лудогорец е отборът, който е най-сериозна заплаха за първото място на 26-кратните шампиони. 

"Дали Левски има шанс за титлата? Нека ръководството определи целите, но смятам, че Левски има сили да стане шампиони, поне го показва до момента. Литекс и Лудогорец са основните конкуренти, но ако играчите на Лудогорец заиграят както знаем, няма да са това, което са в момента. Именно затова смятам, че те са в по-голяма степен конкуренти от Литекс.

Относно акциите няма да запазвам никакви. Винаги съм казвал, че е формалност кой ги притежава. Всеки, който държи акциите на Левски го прави от името на всички левскари и да има един по-силен Левски. А не акциите от търговско дружество, от което чакаш дивиденти", сподели още адвокатът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички