Тодор Батков: Пеевски? Какво в България не свързват с "Левски"?


Тодор Батков: Пеевски? Какво в България не свързват с "Левски"?

1488 0

Бившият собственик на "Левски" Тодор Батков отрече ширещото се мнение, че клубът при новата власт всъщност е в ръцете на политика Делян Пеевски. Адвокатът заяви, че никога не е предавал "Левски" и обяви, че "сините" не са държавен клуб.

"Никога не съм предавал Левски. Искам дебело да го подчертая. Но съм правил компромиси. Собствениците на Левски са ясни. На 23-ти ще имаме Общо събрание и ще ги видите още веднъж. Това са хората, които бяха на онази прословута пресконференция", заяви Батков по време на представянето на книгата "Синята приказка".

"Не знам защо свързват Пеевски с Левски, но, кажете ми, в България, какво не свързват с Левски? Радвам се, че Левски върви добре в момента, отборът играе привлекателен футбол. Левски не е държавен отбор, вие, които купихте акции, за да спасите Левски, държавата ли сте?“, допълни адвокатът.

"Много се радвам да видя всички хора от онзи отбор тук. Разбира се, че ще поздравя всеки един от тях. Ще стисна ръката и на Георги Петков", обеща бившият бос на "сините", цитиран от "Дарик".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички