Тиам за напускането на Обертан: Това ще ни направи по-силни


Тиам за напускането на Обертан: Това ще ни направи по-силни
Снимка: Официален сайт на Левски

3012 0

Футболистът на Левски Хали Тиам представи своето виждане за промените от последния месец в клуба, както и за продажбата на голямата звезда Габриел Обертан. Според него раздялата с него може да се окаже и за добро.

"Мисля, че в нашия отбор с всеки играч на хартия ще сме по-слаби, но пък така ставаме по-задружни и от друга страна ставаме по-силни. Дано Холмар се оправи бързо и да се върне на терена. На Обертан му желая успехи в Турция", заяви Тиам пред Дарик радио.

"Тренировъчните лагери са с тежки тренировки, понякога може да имаш проблеми, имах такива в ахилеса, но вече съм добре", сподели Тиам, който коментира и смяната на треньора в тима. Ние сме професионалисти, знаем, че такива неща се случват. Подготвени сме, досегашният треньор бе много добър, сега го заменя друг мног одобър, така че няма голяма разлика. Ще продължим да се готвим, за да радваме феновете."

Халфът не мисли за трансфер и се наслаждава на престоя си при "сините". "Да, чувствам се много щастлив в Левски, всички го виждат. Хареса ми града, феновете, атмосферата в Левски е нещо, което всеки футболист би искал". 

А какви са причините Габриел Обертан да напусне Левски - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички