Тиам изгоря за 2 мача заради голямата си слабост


Тиам изгоря за 2 мача заради голямата си слабост
Снимка: Официален сайт на Левски

1703 0

Халфът на Левски Хали Тиам получи 9-ия си жълт картон в мача срещу Лудогорец. Следователно той ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за 2 мача. Дефанзивният халф ще бъде наказан за предстоящата визита на Верея - на 16 март, събота, от 13:00 часа на "Трейс Арена". Освен това сенегалецът няма да е на разположение на треньора и за срещата от първия кръг на плейофите.

Дебют за "сините" срещу разградчани направи защитникът Живко Миланов. Така 34-годишният десен бек започна третия престой в родния си клуб. От разширената група на Левски за мача с "орлите" отпаднаха нападателите Валери Божинов и Еркебулан Сейдахмет. Казахстанецът все още не е намирал място сред 18-те, откакто дойде под наем от руския Уфа.

ВАЖЕН ИГРАЧ ЗА ЛЕВСКИ ИЗГОРЯ ЗА ЕДИН МАЧ ЗАРАДИ КАРТОНИ

Срещата с Лудогорец бе изгледана от ложите от човека, който препоръча Еркебулан на столичани – Станимир Столиов. На трибуните бе и националният селекционер Петър Хубчев. Вижте в този материал огромната сума, която клубът спечели от трите си пролетни домакинства в редовния сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички