Тасевски остава резерва за "Левски"


Тасевски остава резерва за "Левски"
Снимка: Getty Images / Guliver

1013 0

Македонският халф Дарко Тасевски най-вероятно ще се размине със зав­ръщане в "Левски". Макар много от феновете да изра­зиха мнение, че ис­кат той да облече отново синята фла­нелка, спортно-тех­ническият щаб на този етап предпо­чита да се концент­рира върху други варианти в селекцията.

Тасевски игра много силно в "Левски" и бе люби­мец на феновете, но вече е в сравни­телно сериозна футболна възраст - 32 години. Освен това, на позицията му могат да играят както Антонио Аниете, така и го­лемият талант Бо­жидар Краев, а и Мехди Бурабия.

Затова на „Гере­на" ще пробват първо футболисти­те, които са набе­лязани от главния скаут Георги Чиликов. Той обаче раз­кри, че някои от тях просто не искат да играят в Бълга­рия. Ако Левски получи много откази и не успее да привлече набеляза­ните футболист, тогава може и да се стигне до разговор с Тасевски, информира "Меридиан мач".

Той обаче със сигур­ност ще бъде ре­зервен вариант, ма­кар че ще излезе без пари на „сини­те", след като от януари напуска Тайланд и ще остане без отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички