Стоянович ще се доказва в Левски в Русе с куп кадрови проблеми


Стоянович ще се доказва в Левски в Русе с куп кадрови проблеми
Снимка: Оф. сайт на Левски

2827 0

Вторият във временното класиране в Първа лига - Левски, ще изиграе днес втория си мач под ръководството на новия треньор Славиша Стоянович. "Сините" гостуват на Дунав в Русе от 21,00 часа, двубоя на живо можете да следите на SportLive.bg.

Едва започнал начело на столичани, Стоянович вече се сблъсъка с проблема, който тормозеше и предшественика му Делио Роси - много кадрови проблеми. Сърбинът няма да може да разчита в Русе на няколко основни футболисти.

Централният защитник Давид Яблонски е аут за срещата, а левият бек Иван Горанов е в групата, но с малки шансове да играе. Стоянович не може да разчита и на Серджиу Буш, Антони Белмонт, Филипе Нашименто и Деян Иванов.

Колегата му Малин Орачев се радва на далеч по-добра кадрова ситуация. Той няма контузени или наказани играчи, като дори за мача се завръща Александър Александров.

При успех днес "сините" отново могат за по-малко от 24 часа да изместят ЦСКА от първото място в класирането. Балансът на гостите срещу Дунав е положителен - в 55 срещи в първенството те са записали 33 победи и само 6 загуби. Равенствата са 16.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички