Стоянович с дилема кой да замени Тиам срещу Витоша


Стоянович с дилема кой да замени Тиам срещу Витоша
Снимка: Оф.сайт на Левски

963 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще има дилема до последно на кого да заложи за мястото на наказания Хали Тиам за двубоя срещу Витоша Бистрица. Срещата на "Герена" е в петък от 20:00 часа. Сенегалецът ще бъде наказан за една среща и словенският специалист се е спрял за избора на позицията пред карето в отбрана на португалеца Филипе Нашименто или естонеца Богдан Васчук.

Новото попълнение на "сините" през това лято направи вече своя дебют, влизайки от резервната скамейка срещу Локо (Пловдив). Включването му донесе лек живец и това се е понравило на Стоянович.

От своя страна Филипе Нашименто е свикнал да играе на по-задна позиция в халфовата линия, за разлика от Васчук, който е офанзивен полузащитник. Нисичкият халф страдаше от контузия по време на подготовката и началото на сезона, но сега е готов за игра. Той се включи от резервната скамейка при победите над Септември и Етър, но в последните два мача не бе пуснат след почивката.

Стоянович може да избере вариант с включването на Васчук в ролята зад нападателя и връщането по-назад на швейцареца Давиде Мариани. "Ще анализираме загубата от Локомотив и в петък ще заложим на най-доброто",обеща Стоянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички