Стоянович поема селекцията в Левски


Стоянович поема селекцията в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1275 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще поеме върху себе си селекцията в тима. Словенецът е бил недоволен от негативната развръзка с Мартин Райнов.

Той настоявал да го има на всяка цена в състава си, защото Райнов го впечатлил с изявите си. За да се избегнат подобни грешки в бъдеще, Стоянович лично щял да води преговорите с играчите, които смятал, че трябва да бъдат привлечени на "Герена'. Словенецът дори си е издействал конкретна сума, която да развърже ръцете му. Той бил категоричен, че ще се справи с новата си задача, пише "Меридиан мач".

Според запознати, първата му цел ще бъде привличането на дефанзивен халф, който да действа до Хали Тиам заради раздялата с Жорди Гомес, която мнозина смятат, че е била неизбежна. Белмонт пък е контузен и Стоянович има само един разбивач- юношата Илия Юруков. Освен това Стоянович се е отказал от идеята да търси защитници. Вместо това словенецът ще търси на пазара още един нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички