Стоянович официално пое Латвия, изобличиха го в лъжа за Левски

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович официално стана селекционер на националния отбор на Латвия. В представянето на сърбина със словенски паспорт изплува един детайл, който не говори добре за специалиста, а именно, че той се е разбрал с федерацията на прибалтийската държава още през декември, когато имаше договор с българския гранд.

"Ние се уговорихме с него още през декември, но ситуацията се усложни във връзка с предишната му работа. Затова ние започнахме да разглеждаме други кандидатури. Много съм щастлив, че успяхме да се върнем към нашия първи вариант", заяви шефът на Латвийската футболна федерация Каспар Горкш.

Славиша Стоянович поиска неизплатени заплати от Левски

След като бе заменен на поста от Георги Дерменджиев, вече бившият треньор на Левски Славиша Стоянович мина през София, за да си събере нещата и д...

СТОЯНОВИЧ ЗА РАЗДЯЛАТА С ЛЕВСКИ: КАЗАХА МИ, ЧЕ НОВИЯТ СОБСТВЕНИК ИМА ДРУГА ВИЗИЯ

Според изданията в Латвия Стоянович ще пристигне в Рига следващата седмица. Както е известно, той се раздели с Левски през януари, а мястото му зае Георги Дерменджиев. Сърбинът обаче наскоро каза, че не е имало предварителна договорка с Латвия. Вижте думите му в този материал.

Още по темата

Please select answer!