Стоянович назова проблемите на Левски, които забеляза срещу Септември


Стоянович назова проблемите на Левски, които забеляза срещу Септември
Снимка: БГНЕС

2479 0

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович беше доволен от успеха над Септември, но беше категоричен, че победата с 2:0 не е дошла никак лесно.

"Беше труден мач, няма нищо лесно. Всеки мач става по-труден. Добре отворихме мача, вкарахме два гола. Имахме доста проблеми на моменти и да покриваме съперниците. Поправихме това, след почивката имахме шансове да вкараме и трети гол, но не успяхме да го направим", сподели след срещата сръбският треньор пред "Диема спорт".

"Трябваше да реализираме и трябва да го правим и занапред, за да затваряме мачовете. Честитя на играчите, които вече повече показват някои от нещата, които искам да виждам от тях.

На всяка тренировка имплементирам нови неща за мачовете, но имаме още много работа да свършим. Има много неща в пресата по терена, като изгубим топката, върху които трябва да работим.

Даваме много пространства на съперника, трябва да сме с повече играчи в нашето наказателно поле. Всеки мач анализирам подробно и работим върху проблемите", добави специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички