Стоянович: Не може добри игри само на "Герена", 15-годишни не правят такива грешки


Стоянович: Не може добри игри само на "Герена", 15-годишни не правят такива грешки
Снимка: Официален сайт на Левски

2647 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че отборът има вратарски проблем, но също и проблем с гостуванията. Според него тимът трябва да показва агресия и желание и навън, не само на своя стадион.

"Честити три точки на Черно море, спечелиха заслужено, бяха агресивни като на мача за Купата. Не може без битка и желание да се играе футбол, малко е да се играе атрактивен футбол само на "Герена". Жал ми е за хората, дошли да ни подкрепят, че не играхме през целия мач както трябва", коментира сръбският специалист.

"Вратарски проблем сигурно има, очевидно е. Топката беше в наши ръце, ние я дадохме на противника, а той е качествен и се възползва. Ще анализираме и нашите, и вратарските грешки, ще говоря и с треньора на вратарите. Направихме грешка, която и 15-годишните не допускат", посочи Стоянович.

"Без сърце не можеш да печелиш. Не сме изгубили битката за титлата. Искаме да се концентрираме и да анализираме. Ден не печели и ден не губи титла. Има много директни мачове - срещу Лудогорец, ЦСКА, Берое и други отбори, от които можем да загубим точки", завърши треньорът на "сините".

Според слуховете Левски вече обмисля изходящ трансфер. Какъв ще бъде той - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички