Станимир Стоилов изброи причините, поради които не може да се върне в Левски


Станимир Стоилов изброи причините, поради които не може да се върне в Левски
Снимка: БГНЕС

1433 0

Станимир Стоилов се завърна в България след историческото постижение за Астана в Лига Европа и за пореден път коментира ситуацията в Левски, и защо към този момент не може да се завърне в любимия си клуб.  

"Нямам предложения от България към този момент. Казах и вчера, поне сега така си мисля, след време може и да си променя мнението, но остана само един отбор, към който имам сантименти и съм фен, на Левски естествено и ако някога реша да се прибера в България, ще е в този отбор, Естествено, ако и получа предложение, сега на този етап дори не стои и възможност за разговори по няколко причини", сподели Мъри. 

"Първата е, че не може да се водят разговори с човек, когото съдиш и стои името ти под печата. Това е напълно несериозно и обида. Втората е, че обикновено, когато Станимир Стоилов е свободен и има всякакви спекулации и може да подпише с всеки клуб, няма предложение. И третото е, когато седнем на разговори започне да се говори, това не може и това не може. Аз няма да отида да работя някъде, където средата и хората не ми харесват. Всичко, което съм искал е от футболно естество, ако не ми харесва, то просто няма да работя", допълни още българският специалист. 

Стоилов разкритикува и трансферната политика при "сините" в последните години: "През лятото са взели 14 нови футболисти, а сега научавам, че искат да взимат още нови през зимата. Ако аз бях на мястото на собственика на Левски, бих застрелял този, който прави селекцията. Аз също като Делио Роси съм отивал на ново място в движение, но не съм си позволявал да взема повече от трима-четирима нови".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички