Стана ясен новият отбор на Мариани


Стана ясен новият отбор на Мариани
Снимка: Оф. сайт на Левски

4962 0

Най-добрият играч на Левски в този момент - Давиде Мариани, по всичко изглежда, ще напусне клуба до броени часове, като дори вече се е разделил със съотборниците си  след спечеления мач срещу Ботев (Пловдив). До този момент беше ясно единствено, че швейцарецът ще продължи кариерата си в ОАЕ, но вече е ясен и отборът - Ал Насър.

Новината е споделена в престижния уебсайт за футболни трансфери - "transfermarkt", като посочената сума е 1.5 милиона евро. Дубайският клуб завърши в средата на таблицата през последния сезон в арабската Про Лига. Продажбата на 28-годишния футболист със сигурност ще се отрази негативно на "сините". Той стартира по прекрасен начин кампанията, като се разписа във всеки един мач на Левски до този момент, с изключение на сблъсъка в Ларнака.

Припомняме, че възпитаниците на Петър Хубчев записаха победа в последния кръг от efbet Лига, като надиграха Ботев (Пловдив) с 3:1. Сега пред тях предстои изключително тежкият мач-реванш от втория квалификационен кръг за Лига Европа срещу АЕК Ларнака (3:0 за кипърците след първия двубой). Междувременно стана ясна причината, поради която от Левски са се разделили с един от най-перспективните си играчи. Вижте повече - в този материал на SportLive.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички