Спас Русев не е участвал в трансфера на Обертан, коментира и каква заплата е взимал в Левски


Спас Русев не е участвал в трансфера на Обертан, коментира и каква заплата е взимал в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1781 0

Досегашният собственик на Левски - Спас Русев, коментира някои от решенията си по време на своето управление на "синия" клуб. Днес стана ясно, че Васил Божков е бъде новият силен човек на "Герена" и най-вертоятно това ще се официализира на 6 март.

"Изпитвам дълбоко уважение към всички тези хора, които правят така, че футболът ни да съществува. Киро Домусчиев прави не само това. Нямам обтегнати взаимоотношения с Киро Домусчиев, може би вие така сте го прочели. Коментарите между собствениците също са част от играта. Аз отидох за този мач в Разград, беше израз на уважение и респект. Така се прави в цивилизования свят".

Относно заплатата на Габриел Обертан, която бе много коментирана, Русев заяви: "Заплатата не съм убеден, че беше 45 хиляди. Второто, когато Обертан реши да напусне клуба, си намери отбор точно за 3 дни. На по-висока заплата от тази, която взимаше в Левски. Това е показателно колко е конвертируем и дали ние сме платили нещо, което е пазарната стойност. Това е цената. Не съм участвал в трансфера. Участвал е изпълнителният директор', заяви Русев в "Домът на футбола".

"С Николай Михайлов преговорите съм ги водил относно желанието да помогне на Левски, да си върне формата и да свали килограми. Не мога да кажа, че футболът ми е хоби, не съм гледал на Левски като трофей. Задълженията в един период се отчитат за даден период от време. В определен период може да са били и 30 милиона. Ако всички клубове си публикуват задълженията и отчетите, Левски няма да е на първо място по задлъжнялост, мога да го кажа категорично".

А кой е един от големите проблеми в Левски според Русев - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички