Спас Русев: На "Герена" трябва да направят паметник на Тодор Батков

Собственикът на Левски Спас Русев направи много любопитно изказване по адрес на бившия собственик на тима Тодор Батков. Според Русев на "Герена" трябва да се издигне паметник на бившия бос на "сините" заради всички усилия и пари, които е вложил.

"Тодор Батков – би трябвало на него да му направят паметник на стадиона (бел. ред. – „Георги Аспарухов“). Този човек инвестира повече от 50 милиона лева, разби си бизнеса, здравето, направи какво ли не за този клуб, и накрая беше освиркван и обиждан“, каза Русев пред Нова телевизия.

Батков: Ако се случи това, което се носи из средите, ще бъде добре за Левски

Бившият собственик на Левски Тодор Батков изрази мнение, че евентуално идване на Васил Божков на "Герена" би се отразило положително на клуба. За...

Батков е сред най-успешните ръководители на клуба, като бе начело на тима от 2004 до 2015 година. Под негово ръководство Левски изживя едни от най-силните години в новата си история. Със Станимир Стоилов начело, отборът стигна четвъртфинал за Купата на УЕФА и направи първия пробив от български тим в групите на Шампионска лига.

В същото време се счита, че Спас Русев съвсем скоро няма е собственик на Левски и на 6 март ще бъде наследен от Васил Божков. Ето какво заяви по този повод Русев.

Още по темата

Please select answer!