Спас Русев: На "Герена" трябва да направят паметник на Тодор Батков


Спас Русев: На "Герена" трябва да направят паметник на Тодор Батков
Снимка: принтскрийн

3555 0

Собственикът на Левски Спас Русев направи много любопитно изказване по адрес на бившия собственик на тима Тодор Батков. Според Русев на "Герена" трябва да се издигне паметник на бившия бос на "сините" заради всички усилия и пари, които е вложил.

"Тодор Батков – би трябвало на него да му направят паметник на стадиона (бел. ред. – „Георги Аспарухов“). Този човек инвестира повече от 50 милиона лева, разби си бизнеса, здравето, направи какво ли не за този клуб, и накрая беше освиркван и обиждан“, каза Русев пред Нова телевизия.

Батков е сред най-успешните ръководители на клуба, като бе начело на тима от 2004 до 2015 година. Под негово ръководство Левски изживя едни от най-силните години в новата си история. Със Станимир Стоилов начело, отборът стигна четвъртфинал за Купата на УЕФА и направи първия пробив от български тим в групите на Шампионска лига.

В същото време се счита, че Спас Русев съвсем скоро няма е собственик на Левски и на 6 март ще бъде наследен от Васил Божков. Ето какво заяви по този повод Русев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички