Смяната на стадионите провали хореографията на "сините" фенове


Смяната на стадионите провали хореографията на "сините" фенове

1006 0

Ултрасите на Левски са заявили, че заради промяната на стадиона за мача с Лудогорец хореография няма да бъде правена, пише "Тема Спорт".

"Поради смяна на местоположението на футболната среща между отбора на народа и отбора на завода, преустановяваме кампанията свързана със събирането на средства за хореография в неделя, тъй като сектор Б на Националният стадион не позволява осъществяването й, но замислената идея ще бъде осъществена в бъдещите домакинства на Левски!

В така стеклите се обстоятелства насочваме поглед право към 20.04. Целта е 7 хил. лева. Нека се мобилизираме и заедно спечелим поредната битка на трибуните! Имаме нужда от всеки един от вас! Заедно като един и Сектор Б непобедим!", се казва в съобщение на страницата във Фейсбук "Сектор Б Ултрас".

Както е известно, промяната на стадиона бе съобщена преди два дни, а като причина за това бе посочена неотложна нужда от ремонт на тревното покритие на стадион "Георги Аспарухов". А колко добре за клуба преминаха първите три пролетни домакинства си припомнете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички