Славиша Стоянович е харесал звезда от Първа лига


Славиша Стоянович е харесал звезда от Първа лига
Снимка: БГНЕС

2747 0

От Левски са харесали една от звездите в Първа лига. Наставникът на "сините" е харесал изявите на крилото на Берое Вандерсон. 

Спортно-техническият щаб на столичани вече на няколко пъти е наблюдавал в детайли изявите на 24-годишния флангови нападател, информира "Тема спорт". Той е хванал окото на тима от „Герена" с представянето си - резкия старт, добрата скорост, както и нелошото му умение да вкарва.

Вандерсон пристигна в Стара Загора през лятото. В началото той имаше трудности с аклиматизацията. В последните двубои обаче е несменяем титуляр в състава на Александър Томаш. До момента бразилецът е взел участие в 17 шампионатни двубоя, в които е отбелязал три гола.

Левски подготвя оферта за привличането на Вандерсон по време на зимната пауза, като в договора му със старозагорци има откупваща клауза.  От "Герена" продължават да водят преговори за удължаването на договорите на Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. Контрактите на тримата са до лятото. В този на Цветкович има клауза за продължаването му, но тя не е активирана. 

Днес "сините" приемат отбора на Етър и ще търсят задължителни 3 точки. Стоянович готви промени в състава за този двубой - ето какви

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички