Славиша Стоянович: Знам най-големите проблеми в Левски


Славиша Стоянович: Знам най-големите проблеми в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3267 0

Новият старши треньор на Левски - Славиша Стоянович, който дебютира с победа през уикенда, назова най-големият проблем в Левски, що се отнася до селекцията на отбора. Той отбеляза, че "сините" имат нужда задължително от поне още един дефанзивен халф, тъй като на тази позиция разполага само с Хали Тиам.

"Има само Тиам, който е класически дефанзивен полузащитник. Това са позиции, на които има много единоборства и възможността да се стигне до контузии и картони е голяма. Така че, със сигурност трябва да говорим сериозно в идните дни, какво е най-адекватното в случая или да намерим друго решение", каза Стоянович.

До края на трансферния пазар новият сръбски наставник ще се опита да привлече поне трима нови, с които да засили конкуренцията. Ще се търсят двама крайни бранители, един дефанзивен халф и, по всяка вероятност, таран. Шо се отнася до подготовката на тима, Стоянович сподели, че вижда повече умора в тима, отколкото липса на тренировки.

"Това е малко по-голям проблем от обратното, защото в това време да направиш някаква почивка е много, много трудно. Но ще видим, трябва. През първата пауза може и малко да коригираме нещата. До септември има много мачове, така че най-важно е да се събират точки“, подчерта Стоянович пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички