Сираков за Шпайдела: Още с идването си, той ни вкара в главите, че сме най-добрите


Сираков за Шпайдела: Още с идването си, той ни вкара в главите, че сме най-добрите
Снимка: БГНЕС

2365 0

Легендата на Левски - Наско Сираков, присъства на поклонението пред Васил Методиев в квартал "Белите брези". Бившият централен нападател говори пред медиите за Шпайдела, като се върна назад във времето и си припомни някои моменти.

"Васил Методиев е легенда на българския футбол. Той е толкова значима фигурa. Лошото е, че за година, година и нещо, се разделяме с изключително много и важни фигури във футбола. Българският футбол губи изключителни личности. Жалко е, че през последните 10 години не се възползвахме от знанията им във футбола и затова футболът ни е на такова дередже. Шпайдела ни даваше всичко, най-вече самочувствие. Още с идването, той се опита да ни вкара в главите, че сме най-добрите. Като мотиватор е сред малкото хора в нашия футбол" - каза Сираков.

Припомняме, че на 29-ти юли почина футболната легенда Васил Методиев. Като състезател той е бил част от отборите на „Академик“ (София), „Локомотив (София) и „Добруджа“ (Добрич). Като треньор ръководи Левски от 1983 до 1985 г., през 1987-1988 г. и през 1990-1991 г. Поклон пред паметта на Шпайдела!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички