Синът на Гунди: И Левски, и ЦСКА ще се върнат на своите места


Синът на Гунди: И Левски, и ЦСКА ще се върнат на своите места

1143 0

Синът на "синята" легенда Георги Аспарухов - Андрей, коментира моментното състояние на Левски. Наследникът на Гунди, който бе официален гост при откриването на новата централна трибуна миналата година, заяви, това е бил незабравим момент за него.

"Не съм толкова близо до клуба, разстоянието си казва думата. Идвам си в България на една-две години. Миналата бях безкрайно изненадан и поласкан от поканата да бъда част от откриването на новия сектор, което бе изключително преживяване за мен и съм благодарен на тогавашното ръководство на Левски -на Иво Тонев и на Васил Колев, който бе председател на Тръст "Синя България"", заяви Андрей пред BIT.

"Изживяхме със съпругата ми невероятен момент, който се изпитва веднъж в живота. Успях да разговарям с мои бивши колеги, които са по-близо до клуба, за проблемите, които за съжаление мисля, че са повече от хубавите неща. Ще дойде много скоро времето, когато и Левски, и ЦСКА, и двата отбора ще се върнат на своите места".

"Феновете са разликата между Левски и ЦСКА, без да обиждам другите отбори като Лудогорец. Разградчани направиха изключителен отбор за нашите мащаби. Проектът им е много добър и работи успешно. Но това, което имат Левски и ЦСКА, пловдивските Ботев и Локомотив, Берое, смятам, че им дава допълнителна стъпка напред. Левски има изключителни фенове. Лошото е, че това, което забелязвам в последните години, ако мога така да се изразя - нормалният фен, който не е в сектор Б, не е на стадиона. Сега нещата са други", комнтира още той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички