"Сините" шефове към Роси: Нови - само при изходящ трансфер


"Сините" шефове към Роси: Нови - само при изходящ трансфер
Снимка: Официален сайт на Левски

1261 0

Треньорът на Левски Делио Роси напира за нови играчи, но от ръководството не бързат да задоволят исканията му, пише "Меридиан мач". "Сините" вече се подсилиха на два поста с привличането на Давиде Мариани и Мартин Полачек. Италианецът настоява за защитници и нападател. Такива обаче ще има само при изходящ трансфер.

Треньорът не иска да се разделя с нито един от футболистите, с които разполага в момента. Изключение бе направено за Нелуц Рошу, с когото Роси изпадна в конфликт по време на зимната подготовка, както и Георги Ангелов. Последният също бе отписан след идването на Роси у нас. В четвъртък вечерта двамата скъсаха с Левски по взаимно съгласие.

Шефовете са категорични, че не може да продължават само да се взимат играчи, без да се продаде някой. Освен това Роси има на разположение и младоците, които бяха преотстъпени в други отбори.

Най-голяма е вероятността Левски да се раздели с един от централните си защитници - Давид Яблонски или Холмар Ейолфсон. Тогава ще бъдат взети още един или двама играчи в отбраната. До този момент запитвания има за Яблонски.

На "Герена" също така работят и по друг вариант за спортен директор от чужбина, след като сагата около Вили Рутенщайнер се проточи доста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички