"Сините" фенове на нож заради Херо


"Сините" фенове на нож заради Херо

3858 0

Драмите около треньорския пост в Левски не спират. В момента тази длъжност изпълнява спортният директор на "сините" Георги Иванов. Гонзо обаче обяви, че от Нова година Левски ще има нов наставник, който се казва Димитър Димитров. След добрите игри на Левски напоследък, и най-вече след победата над Лудогорец с 3:2, се прокрадват съмнения дали има нужда Херо да идва от зимата, пише "7 дни спорт".

Форумите на Левски бликат от спорове дали Димитров трябва да поеме отбора. По-голямата част от ултрасите смятат, че Гонзо се справя добре като директор и треньор и трябва да продължи да води отбора за дълго. Те са на мнение, че тимът започна да играе добре и ако дойде Херо - пак ще има нови концепции, селекция, както и неминуемо освободени играчи, което би било фатално в битката за титлата.

Самите привърженици не са против идването на Димитров, но просто смятат, че не бива да се правят резки промени, когато отборът върви във възходяща линия. Друга част от запалянковците пък продължават твърдо да настояват за връщането на Херо, като тяхното мнение е, че Гонзо много трудно ще се справи с всички задачи.

Иначе в момента Димитър Димитров работи по селекцията на Левски, като оглежда няколко набелязани играчи в чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички