"Сините" цели вече не са титла и Купа на България


"Сините" цели вече не са титла и Купа на България
Снимка: БГНЕС

2875 0

Поредната година без нито един трофей отмина. В началото на почти всеки сезон в последните 10 години ръководство и треньори в Левски обявяват, че пред "сините" има само една цел - титла и Купа на България. Тенденцията продължава дори в последните 5 години, когато е очевидно, че отборът няма потенциал да се бори с Лудогорец за златните медали.

Поредната нулева година пък е и причината Сърджан Лукин - може би най-добрият защитник на тима, да си тръгне след края на кампанията. Въпреки че от "Герена" често обявяват сериозни цели, румънският бранител беше откровен и сподели, че си е тръгнал заради желанието си да се бори за трофеи.

"Исках да се боря за трофей и заради това си тръгнах от Левски. Искам да играя в Румъния, но в отбор, който наистина има потенциал. Желанието ми е новият ми клуб да се бори за титли и купи, а не да се стреми да не изпадне", призна бранителят пред Dolce Sport.

Този път Даниел Боримиров и Николай Митов решиха да заложат на нов план за възраждането на успехите в Левски. Четете повече за техните намерения в материала на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички