"Синият" герой Буш пее като славей и играе като за Ман Юнайтед


"Синият" герой Буш пее като славей и играе като за Ман Юнайтед
Снимка: Оф. сайт на Левски

3852 0

Нападателят на Левски Серджиу Буш изненада приятно всички фенове на тима, както и критиците си, с представянето си срещу ЦСКА в турнира за Купата. В двата мача румънецът вкара три гола на бившия си тим и практически класира тима на полуфинал.

И тъй като нападателят е на фокус сега, SportLive.bg събра няколко интересни факта за 26-годишния румънец, с които да ви запознае:

Каква професия би подхождала идеално на Буш, ако не беше футболист? И кое първенство му отива най-много, ако беше по силите на брат му да го трансферира където пожелае? Тези и други въпроси имат своя отговор и той е доста забавен.

"Ако не беше футболист, Серджиу сигурно щеше да е популярен певец. Той има хубав глас и обича фолклора", разкрива батко му Лауренциу Буш пред GSP.RO.

Запитан къде би трансферирал брат си, ако имаше тази сила, 30-годишният полузащитник отговаря категорично: "Ще го върна в Англия, но в Манчестър Юнайтед. Мисля, че това е типът първенство, който му подхожда".

Серджиу също мисли доброто на брат си и изрази готовност да го прати в Реал Мадрид, ако има възможността. Испанският гранд е любимият отбор на голаджията на Левски.

Лауренциу посочи и най-хубавите качества на брат си - силата, решимостта и способността му да финализира атаките на тима, в който играе. "Той има добро усещане за гола. Дефекти? Серджиу няма такива, защото е мой брат", шегува се румънецът.

В превод от румънски на български фамилията на нападателя означава "храст". Докато е в Англия, където игра за Шефийлд Уензди, Буш се сблъсъква с проблеми с превода на неговото име. Англичаните смятат, че фамилията му означава "автобус", но пред "ВВС" футболистът настоява, че не е така. "По-добре да съм храст, отколкото автобус", смее се нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички