"Синият" Паулиньо е първа дружка с лудогорец, уредил се в Левски още през лятото?


"Синият" Паулиньо е първа дружка с лудогорец, уредил се в Левски още през лятото?
Снимка: Официален сайт на Левски

1936 0

Новото попълнение на Левски Паулиньо може да е подписал предварителен контракт със "сините" още през лятото. Поне заради тази причина - уговорка с друг клуб и отказ да преподпише, той е бил нарочен и изключен от състава на предишния си отбор Зоря (Луганск), научи SportLive.bg.

Крилото е играл за последно на 8 август, когато излиза срещу Олимпик. След това той настройва треньора на Зоря Юрий Вернидуб към себе си. През есента на настоящия сезон има само 4 мача в украинското елитно първенство.

Интересното е, че Паулиньо е действал в комплект с едно от летните попълнения на Лудогорец - Рафаел Форстър, с който са сънародници и добри приятели.

"Аз разчитах на Паулиньо и Форстър, а те ми забиха нож в гърба. Контрактите им изтичаха и ние ги помолихме да не бързат и да не подписват с никого, като се опитахме да им намерим клуб. Те се съгласиха, но тайно са подписали предварителни договори с други клубове. Добре, може да подпишете, но поне предупредете за това", гневи се Вернидуб през август 2017 г.

На вчерашното попълнение на Левски му е бил намерен клуб - Лвов, но той е отказал да играе там и е бил отпратен да тренира с дубъла.

Иначе Паулиньо пристига в Зоря през януари 2016 г. и е един от основните играчи на тима до конфликта с ръководство и треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички