Силната фигура в Левски: Апетити към титлата? Дори феновете не говорят за това

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че целите в клуба винаги са били големи и ще останат такива и в бъдеще, но на този етап това, което искат да постигнат на "Герена", е стабилност и преизграждане на тима, с което отново да бъде атакуван върхът на българския футбол.

Както е до болка известно на феновете на тима, в клубната витрина не е влизал нов трофей вече близо 10 години, а управлението на клуба през последните години е ужасяващо. Точно това се опитват да променят Колев и компания.

Васил Божков се срещна с фенове на Левски - ето какво се разбраха

Интересна среща проведе Васил Божков с фенове на Левски, дни след като официално беше обявено, че бизнесменът ще налива пари чрез компаниите си в...

"Апетитите на Левски в първенството винаги са били големи. В исторически план Левски няма друга цел, освен да стане шампион. Моментното състояние на отбора и позицията в класирането, на практика в момента не се обсъжда тази тема нито в съблекалнята, нито предполагам сред левскарската общност, по простата причина, че клубът има други приоритети.

Оттук нататък за нас е важно като ново ръководство отборът да играе добре, хората да го харесват, а как ще завършим в класирането, ще видим накрая“, категоричен беше Павел Колев, който намекна, че може да има още трансфери в Левски (четете подробности тук).

Още по темата

Please select answer!