Шефът на Левски: Остана ни само най-голямото задължение, ще получим лиценз от УЕФА


Шефът на Левски: Остана ни само най-голямото задължение, ще получим лиценз от УЕФА
Снимка: БГНЕС

1610 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев увери, че клубът ще изчисти нужните задължения до края на месеца, когато е срокът от УЕФА за получаване на лиценз. Бившият директор в БФС говори по време на отбелязването на годишнината от обесването на Васил Левски - патрона на "сините".

"Разбира се, аз се надявам да стане даже преди 28 февруари, въпреки че реално ние имаме време и в началото на март. Водил съм вече разговори в тази посока. Не е толкова стриктна датата, по-скоро е важно ние да покажем добра воля и плащания. Това, което мога да ви кажа със сигурност, е, че до този момент вече сме изчистили абсолютно всички задължения, остана само да се справим с най-голямото, което влиза в лиценза и мониторинга на УЕФА", обясни той.

СПАС РУСЕВ ОБЯВИ, ЧЕ СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ЛЕВСКИ: ДЪЛГОВЕТЕ НА КЛУБА ЩЕ СТАНАТ НАПОЛОВИНА

Относно важната историческа дата в българска история той заяви: "Това е една колкото значима, толкова и тъжна дата в историята на България. За футболен клуб Левски това е една по-специална дата, по простата причина, че отбелязваме нашия патрон. Аз в такива моменти винаги се сещам не само за съдбата на Васил Левски за всичко, което той е извършил за България, а и за съдбата на неговия брат и обикновено в тоя ден си препрочитам това, което се е случило с него, защото това според мен е доста показателно за начин, по който ние българите разсъждаваме. Не мисля, че нещата са се променили много оттогава и е добре да си припомняме и тия моменти, защото е хубаво да си даваме сметка, както за положителните ни страни, така и за недостатъците и да работим върху тяхното отстраняване".

А какви са реалните цели пред отбора с новото ръководство - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички