Шеф в Берое: От Левски не са показали, че искат Райнов

Спортният директор на Берое Валентин Груден потвърди, че халфът Мартин Райнов все повече се отдалечава от Левски. Вероятността капитанът на Берое да смени клубната си принадлежност става все по-малка. 

"Ако Левски наистина иска да привлече Райнов, то не го е показал. Ако желаеха да го имат в редиците си, "сините" трябваше да постъпят като колегите си от унгарския Академия Пушкаш за Камен Хаджиев. Те разбраха фиксираната откупна клауза на играча и влязоха в контакт с нас.

Педро Еуженио разкри, че три отбора от Първа лига наддават за него

Португалецът Педро Еуженио разкри, че цели три тима от родната Първа лига имат интерес към него. Пред "Тема Спорт" той сподели, че това са Ботев ...

Подобни стъпки от "Герена" за Мартин Райнов не са предприемани. Преговорите следва да се водят по оста клуб - клуб. От Левски явно не са готови да вадят пари, за да притежават халфа. Много малко вероятно е и ние да вземем Педро Еуженио", каза Грудев пред "Тема спорт". Заралии са на път да се откажат от възможността да привлекат Илиас Хасани за заместник на Хаджиев.

Наставникът на Левски Славиша Стоянович пък коментира каква е ситуацията с Паулиньо и Богдан Вашчук, които през есента страдаха от контузии - ето какво сподели.

Още по темата

Please select answer!