Румънци влизат в битката за желан от Левски защитник


Румънци влизат в битката за желан от Левски защитник
Снимка: Официален сайт на Левски

1235 0

Левски може да се размине с привличането на желан защитник. Румънските ЧФР Клуж и Динамо Букурещ ще пробват да надцакат "сините" за правата на френския защитник Кевин Боли, след като се включиха в борбата за 27-годишния централен бранител.

"Те пробват изстрел в последната минута. Причината е, че Боли може да бъде ползван на всяка една позиция в отбраната", написа fanatik.ro. Боли вече е ставал шампион на Румъния с ЧFР Клуж. Именно този тим го продава за 2,5 милиона евро на китайския Гижу, след като преди това го купува за 450 хиляди евро от Виторул.

В момента играчът е ненужен на азиатците, защото те изпаднаха във втора дивизия. Затова и шефовете на Гижу са го уведомили, че трябва да избере една от няколкото оферти за преотстъпването му до лятото От „Герена" вече са провели няколко разговора с играча и дори са му отправили писмено предложение с надеждата той да подпише.

Явно е, че развръзка ще има утре вечерта, а дотогава ще продължат разговорите, пише „Меридиан мач“. Причината е, че тогава е крайният срок за правене на трансфери в Румъния - на 26 февруари тамошният пазар вече е затворен, докато този у нас продължава до вечерта на 28-и. От „Герена" се надяват именно тяхната оферта да е най-добра за Боли. Сините искат да се подсилят с централен защитник, защото Яблонски и Рейш са колебливи, Ейолфсон едва ли ще играе повече този сезон, а останалите на този пост са младоците Деян Иванов и Томислав Папазов. Ако Боли пристигне в Левски като преотстъпен, то Гижу ще плаща много голяма част от заплатата му, която е в размер на 50 хиляди евро.

Днес от 13 часа е дербито между Левски и ЦСКА - ето къде може да гледате срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички