Роси разкри защо е избрал Левски и кое е основното нещо, което трябва да притежава отборът


Роси разкри защо е избрал Левски и кое е основното нещо, което трябва да притежава отборът
Снимка: Официален сайт на Левски

1558 0

Новият наставник на Левски Делио Роси заяви, че се надява да бъде оценен по това, което прави, а не по това, което говори. Днес италианецът официално бе представен от "сините", след което се запъти и към тренировката на тима. 

"Искам да се извиня, че не знам български, но преди една седмица не знаех, че ще съм треньор в България на толкова голям клуб като Левски".

„Последните 19 години съм работил само в Италия и съм ръководил само италиански отбори. Тъй като съм човек, който иска да се доказва и обичам предизвикателствата. И така дойде моментът да опитам да постигна успехи с Левски.” Той допълни, че е имал и други оферти, но собственикът на клуба Спас Русев го е убедил, че Левски е правилният избор.

"Има да се работи, лаконичен бе на въпрос за незадоволителното представяне на Левски в последните срещи, но изражението му показа, че не е бил особено очарован от видяното.

„Ще кажа на собственика за характеристиките, които ми трябват на играчите, да бъдат потърсени и привлечени евентуално. Първо трябва да видя какво имаме вкъщи и тогава да преценим какво ще търсим. Някой път от много бързане, да не се правят грешки”, сподели Роси за евентуални нови попълнения. 

"Основното нещо, което трябва да притежава един отбор е баланс в двете фази, защитата и нападението да са еднакво добри. Отбор, който печели не играе само в атака, трябва баланс и това носи успехи. Искам уважение и давам уважение", завърши италианецът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички