Роси пуска трима от новите попълнения срещу Ботев (Пловдив)


Роси пуска трима от новите попълнения срещу Ботев (Пловдив)
Снимка: БГНЕС

1166 0

Трима от общо шестте нови попълнения на Левски се очаква да попаднат в стартовия състав на тима за първия пролетен мач срещу Ботев Пловдив в неделя. Двубоят е от 17:30 часа на "Герена".

Делио Роси смята да включи в стартовия състав левия бек Фигейредо, халфа Нашименто и нападателя Станислав Костов. Другите три зимни попълнения - Аймен Белаид, Ривалдиньо и Паулиньо, ще останат на пейката, като със сигурност като резерва ще се появи последният. Възможно е в групата да не попадне синът на Ривалдо, защото не е готов на сто процента кондиционно. Преди няколко дни сините са направили неуспешен опит да преотстъпят на Славия румънския полузащитник Нелуц Рошу. Той не влиза в сметките на треньора Делио Роси за пролетта.

Още един чуждестранен полузащитник - Антони Белмонт, също не попада в плановете на италианския специалист. Белите не са пожелали да вземат Рошу до лятото, въпреки че от Левски са предложили да поемат над 50% от заплатата му. Положението с Нелуц Рошу е леко странно, защото той бе един от малкото футболисти в последните години, за които Левски е плащал толкова гоялма трансферна сума. В последните седмици румънецът бе спряган като разменна монета при трансфера на сина на Ривалдо - Ривалдиньо от Динамо Букурещ. Това обаче не се случи и Рошу остана в Левски, като интересното е, че Делио Роси го пускаше да играе в контролните мачове, а халфът показа стабилност в изявите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички