Ривалдиньо: Подписах с Левски по съвет на баща ми


Ривалдиньо: Подписах с Левски по съвет на баща ми
Снимка: Фейсбук

1329 0

Най-новото попълнение на Левски Ривалдиньо сподели първите си думи, след като сложи подписа си върху договор за 2,5 години със "сините". Бразилецът, че е подписал с Левски по съвет на неговия баща - бразилската легенда Ривалдо. 

"Чувствам се щастлив да съм част от Левски. Знам, че привържениците на тима подкрепят играчите докрай и съм сигурен, че ще получа подкрепа и аз. С тяхна помощ ще бъдем много по-силни. Левски има много добър треньор, който е работил в Лацио. Ще дам всичко от себе си да помогна на него и отбора. Дано да постигнем заедно успехи", каза Ривалдиньо пред клубния сайт на "сините".

"Професионалната ми кариера започна в Можи Мирим в Бразилия. След това играх в Боависта. Върнах се отново в Бразилия и се състезавах на Интернационал (Порто Алегре). За последно защитавах цветовете на Динамо (Букурещ) и ето ме сега в Левски".

"Какви са ми амбициите ми в Левски? Имам кръвта на победител заради баща ми и целта ми е да стана шампион със „сините”. Посъветвах се с Ривалдо. Аз съм в постоянна връзка с него. Той е изцяло запознат с моите дела и ми дава ценни съвети. Каза ми много хубави неща за Левски, защото той познава клуба и страната, тъй като е бил няколко пъти в България. Според него това е страхотна възможност за мен, защото съм в най-големия отбор в страната".

"Играя централен нападател с номер 9, но съм играл и като втори нападател с №10.Пожелавам на феновете да сме много щастливи заедно. Дано се гордеете с мен", завърши Ривалдиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички