Ривалдиньо: Хайде у дома и да направим успешен сезон!


Ривалдиньо: Хайде у дома и да направим успешен сезон!
Снимка: Официален сайт на Левски

2331 0

Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо се надъха преди старта на подготовката за новия сезон в Първа лига. Синът на легендата Ривалдо качи в Instagram снимка с екипа на Левски от мача с Ботев (Пловдив) на 4 май, когато, след като влезе като резерва, реализира дебютното си попадение от дузпа за "сините" при обрата с 3:2.

Под фотоса той написа: "Време е да се прибера у дома, за да направим успешен сезон... Само Левски!".

Веднага постът предизвика редица коментари, в които фенове пожелават на бразилския атакуващ футболист по-успешен сезон от миналия.

Ривалдиньо дойде на "Герена" по време на зимния трансферен прозорец като свободен агент от румънския Динамо Букурещ. Отначало на него се възлагаха много надежди, но той успя да изиграе само осем мача с екипа на "сините" през пролетния полусезон. Ривалдиньо често бе преследван от контузии и в повечето случаи влизаше като резерва. В не малко оставаше и извън групата. Пресен пример с последното бе изваждането му от 18-те за финала за Купата на България срещу Славия, когато за двубоя дойде и легендарният му баща Ривалдо.

Около неговото име не излизат информации за евентуална раздяла и той ще има шанс да се докаже пред Делио Роси през новия сезон. Ривалдиньо има договор с Левски за още две години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички