Решено: Ето кой стадион приема срещата на Левски срещу Атлетик (Куклен)


Решено: Ето кой стадион приема срещата на Левски срещу Атлетик (Куклен)
Снимка: Оф. сайт на Левски

3622 0

Сензацията в турнира за Купата на България Атлетик (Куклен) е сред най-популярните отбори у нас в последните 24 часа, след като скромният тим от Трета лига отстрани Созопол и ще се изправи срещу столичния гранд Левски в мач от 1/16-финалите на турнира.

В Правилата в надпреварата за този кръг не е изрично упоменато, че стадионът трябва да има лиценз от БФС, за да се играе на него, но въпреки това Атлетик няма да може да домакинства у дома. Вместо това тимът от "Куклен" ще приеме "сините" в Пловдив на стадиона на Локомотив (Пловдив) - "Лаута".

Информацията е от ръководството на "смърфовете" за "PlovdivDerby", след като в последните часове се разрази дебат за това може ли Атлетик да приеме Левски на собствения си стадион. Самата среща е на 25-и септември (вторник) и ще се изиграе от 16:00 часа.

В Куклен еуфорията от победата над Созопол продължава с пълна сила, а самите футболисти са развълнувани от възможността да се изправят срещу Левски. Голмайсторът на тима от битката с отбора край морето - Васил Гуджев, пък публикува скандален пост по случай предстоящия мач срещу 26-кратния шампион, казвайки че отборът ще излезе "пиян като г*з" (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички