Разправии в съблекалнята на Левски след мача с Локомотив (ГО)


Разправии в съблекалнята на Левски след мача с Локомотив (ГО)
Снимка: БГНЕС

1798 0

Скандали са разтърсили съблекалнята на Левски след мача с Локо (ГО). След незадоволителното представяне футболистите са си разменили думи на доста висок тон за втория пореден про­вал в първенството след загубата от Пи­рин.

Играчите са влез­ли в солиден конфликт и се обвинили един друг за провала. Само авторитетната намеса на спортния директор Даниел Боримиров е предотвратила по-се­риозни инциденти.

За напрежението свидетелстваха и ду­мите на десния защит­ник Александър Алек­сандров, който беше сред първите напусна­ли съблекалнята. Алвеша излезе бесен и обяви: „Питайте дру­гите да коментират равенството с Локо (ГО). Там в съблекал­нята са големите фут­болисти", пише "Меридиан мач".

За напрежение меж­ду футболистите на­мекна солидно и ка­питанът Весе­лин Минев, който обяви, че футболистите сами трябва да се събе­рат и да из­лязат от дупката, като обвини и някои от съотборниците си в липса на характер.

Коментар за случи­лото се в мача пък из­цяло отказа спортният директор Даниел Бо­римиров. Борето, кой­то по традиция е ко­ректен и словоохотлив пред медиите, този път ги подмина и отка­за да говори. За напре­жение в Левски подс­каза и треньорът Елин Топузаков, който в прав текст призна, че макар да има договор и да му се работи, при още няколко такива мача ще си понесе отговорността и ще си тръгне от „Герена". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички