Разкриха сумата, която от Левски са платили за португалския защитник


Разкриха сумата, която от Левски са платили за португалския защитник
Снимка: Официален сайт на Левски

1843 0

Левски е успял да си уреди ус­лугите на португалския защит­ник Нуно Рейш за около 200 хи­ляди лева. Той бе привлечен от сините ден преди затваряне­то на трансферния прозорец на 6 септември. 27-годишният бранител пристигна на "Гере­на" от елитния Витория Сетубал, с който имаше контракт до края на следващата кампа­ния.

Левски обаче е успял да се възползва от откупна клауза в контракта на футболиста и така да го привлече, пише "Тема Спорт". Рейш вече направи неофици­ален дебют за Левски. Той бе титуляр в контролата с Радник Сурдулица, която бе спече­лена на "Герена" с 1:0. Нуно се представи силно срещу сръбския отбор и се понрави с играта на феновете.

Португалецът действаше редом до Давид Яблонски. Двамата с чеха ще спорят за място в центъра на отбраната. Конкуренцията ще е силна, защото за тази зона треньорът Славиша Стоянович разполага още и с исландския национал Холмар Ейолфсон. На този пост е полз­ван и още един чужденец - Аймен Белаид. Тунизиецът, който бе на терена във всичките ма­чове на Левски през кампания­та (в Първа лига и Лига Евро­па), при това по 90 минути, ще седне на пейката, а дори може трудно да намира място в групата.

Рейш ще попадне сред 18-те за визитата на Локомотив Пловдив. Надали обаче ще за­почне срещата. Причината е, че той трябва да подобри ко­муникацията си с останалите в състава. А и ще трябва да по­ложи доста сили, за да развали тандема Яблонски - Ейолфсон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички