Разкриха причината за слабата форма на Жерсон Кабрал


Разкриха причината за слабата форма на Жерсон Кабрал
Снимка: Оф. сайт на Левски

2115 0

Левски и Жерсон Кабрал почти сигурно ще се разделят през лятото, твърди "Меридиан мач'. Холандецът е получил доста примамливи оферти от Турция и едва ли ще приеме условията, които му предлагат "сините", за да остане при тях.

Според запознати на това се дължат и слабите му изяви напоследък. Холандецът не си даде много зор с Лудогорец, както и срещу Верея. Треньорът Георги Дерменджиев дори го привика на разговор, за да му направи забележка. Няма да е изненада, ако в скоро време Кабрал бъде забит на пейката, ако не бъде докрай лоялен към "сините".

Кабрал попадна в полезрението на турски клубове още през януари покрай сделката между Левски и Ерзурумспор за Габриел Обертан. "Той може да се окаже доста добра инвестиция, ако не се разбере с Левски", коментираха комшиите, гледайки показателите на крилото. До този момент крилото има 8 гола и 6 асистенции.

Така в крайна сметка на "Герена" най-вероятно ще успеят да задържат само един от чужденците с изтичащи договори. Това ще бъде защитникът Давид Яблонски. А кой е нападателят, набелязан от столичния гранд - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички