Янис Каргас: Първа лига може да се конкурира с много от чуждестранните първенства


Янис Каргас: Първа лига може да се конкурира с много от чуждестранните първенства
Снимка: Официален сайт на Левски

2980 0

Защитникът на Левски Янис Каргас заяви, че не мисли за завръщане в гръцкото първенство и е фокусиран върху настоящия си тим. Гръцкият футболист направи сравнение между първенството в родината си и българския шампионат.

"Чувствам се отлично. Съотборниците и треньорите ми помогнаха много, за да привикна. Въпреки това, на ново място винаги се нуждаеш от малко екстра време, за да свикнеш с всичко. Вече се чувствам свободно, на мястото съм си и мога да давам всичко от себе си", заяви той пред metrosport.gr., цитиран от "Тема спорт".

"Първенството тук е силно и затова съм щастлив да участвам в него. Мога да кажа, че има доста сериозни отбори, които си тежат на мястото. Това, което показваме в шампионата, е много позитивно и се радвам, че съм тук. Левски е силен отбор със страхотни привърженици. Нивото е подобно като в Гърция. Има 4-5 отбора, които са пред останалите, но като цяло бих казал, че българският шампионат може да се конкурира с много от другите чуждестранни първенства", допълни Каргас.

Запитан за завръщане в гръцкото първенство, бранителят заяви: "Не. Сега съм изцяло концентриран върху Левски и не мисля за нищо друго, не мисля за никакви оферти. Старая се да давам всичко от себе си. Нищо друго не ме интересува на този етап. Но някой ден и това ще стане". Вижте тук историята на Янис Каргас преди идването му в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички