Яблонски след наградата за №1: Ще преследваме целите си до край


Яблонски след наградата за №1: Ще преследваме целите си до край
Снимка: БГНЕС

697 0

„Левски е клуб с история, клуб, в който целите винаги са високи и ние ще ги преследваме докрай.“ Това заяви бранителят на „сините“ Давид Яблонски, който бе избран за играч № 1 на 5-ия кръг в Първа професионална лига.

Чешкият бранител, който е един от основните играчи на столичния тим, бе с ключова роля за домакинския успех над Дунав с 2:0 в миналия кръг. 25-годишният футболист реализира първото попадение за „сините“ в 69-ата минута, с което помогна на своя тим да стигне до победата при дебюта на новия наставник Делио Роси.

„Всички в отбора се чувстват много добре. Тренировките са доста по-тежки и с по-голяма продължителност в сравнение с преди. Стремим се от мач на мач да подобряваме играта си, за да достигнем възможно най-високо ниво. Не мисля, че преди не е имало добър колектив. Напротив. Футболистите се разбираме перфектно помежду си, въпреки че в отбора дойдоха и нови играчи. Всеки един се старае да помага на другите.

Сърцатият бранител разкри, че вече е напълно възстановен от травмата, която го измъчваше на старта на кампанията. Чехът се оплакваше от мускулно разтежение, което наложи да играе на обезболяващи в реванша с Хайдук Сплит от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Той коментира и присъствието и на играчи като Габриел Обертан и Жорди Гомес в съблекалнята на „сините“.

„Габриел е футболист, който е играл в английското първенство. Помага ни на всички, не само той, но и другите футболисти, които преминаха в отбора. Не минава ден, през който някой да не научи на нещо другите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички