Яблонски си връща титулярното място за мача с Витоша


Яблонски си връща титулярното място за мача с Витоша
Снимка: Официален сайт на Левски

1004 0

Защитникът Давид Яблонски ще се завърне в титулярния състав на Левски. Чехът, който беше контузен, а в последните две срещи остана резерва, ще започне като титуляр срещу Витоша Бистрица, твърди "Тема Спорт". Двубоят е утре от 20:00 часа на "Георги Аспарухов".

Така Яблонски ще възобнови партньорството си с Холмар Ейолфсон. Исландският национал и чехът взаимодействаха добре през миналия сезон, когато неизменно бяха един до друг. Връщането на Яблонски в състава, означава че Аймен Белаид ще излезе от игра. До момента тунизиецът с френски паспорт не е пропуснал нито една минута от сезона. Той бе ползван както в центъра на защитата, така и като ляв бек. За средата на ариегарда треньорът Славиша Стоянович разполага и с Нуно Рейш.

След загубата с 0:1 от Локомотив (Пловдив) наставникът ще направи най-малко три промени в стартовия си състав. Едната е свързана с Яблонски. Другата ще бъде в халфовата линия. Аут за утрешния мач е Хали Тиам. За негов заместник ще се избира между Богдан Васчук и Филише Нашименто. Рокада ще има и на върха на атаката, където Серджиу Буш за пореден път разочарова. Логично е на негово място да играе Станислав Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички